Pages

Tuesday, 24 November 2015

"Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda"

Assalamualaikum... sambil-sambil update blog pasal Cheese Cake Leleh..ternampak komen adik manis ni..try la jenguh ke blog dia..tetiba ternampak ada contest ler..



nk bagi tau satu rahsia ni..mira ni tak reti sangat nk berblog sebagainya ni..main hentam je sebenarnya..jangan la gelak or mengata yang diri ku ini jakun naa..seriously mmg tak reti..huhu..tapi terasa nak join jugak contest ni... ni mira sertakan syarat-syarat wajib dan tetap yea..

Cara-caranya simple sahaja:
  1. Follow blog dan Google+ Muja dan Huda
  2. Like Fanpage Muja dan Fanpage Huda.
  3. Buat 1 entry bertajuk "Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda"
  4. Copy banner di atas dan backlink kan ke entry ni.
  5. Publish post dan tinggalkan link entry di bahagian komen.
  6. Peserta digalakkan blogwalking antara satu sama lain untuk mengeratkan lagi hubungan hubungan sesama blogger :D

Tarikh tutup ialah :
5.12.2015 pada 11.59pm

sempat lagi korang yang lain-lain nak join.. tajuknya "Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda".. ok sangat pe dapat Bawal Crepe..siap terus google toturial tau..bersemangat tak mira..hahhaha..klik je kat link bawah ni..pasti korang teruja nak join GA ni jugak..amat senang pakai bawal crepe ni rupanya..huhu

TUTORIAL BAWAL CREPE ----> http://mieramomos.blogspot.my/#

P/S : tetiba terasa macam nak wat GA jugak ler..tp, tak reti..huhu(abaikan je niat tu)huhuh..

ok done entry pasal GA ni..wish me a luck tau..mana tau tetiba jadi antara orang-orang yang bertuah..hehe..ok..abis dah berangan..ala, berangan je pon, bukan kena bayar kannn..hihih..

10 comments:

  1. hahaha kalau rezeki insyallah dapat la ;) slamat berblog akak. thank you sudi join GA kami :D insyallah huda akan terus uspport blog ni ;)

    ReplyDelete
  2. Salam singgah pagi balas kunjungan dari GA yang sama...semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama ^^
    http://ayubarbydol.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

    ReplyDelete
  4. Balas singgah blog. Goodluck k dear.
    Harap kita berdua menang ;)

    ReplyDelete
  5. all the best :)

    http://zarachingu.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

    ReplyDelete
  6. BW daripada GA yang sama

    Good Luck....

    BW dari Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda

    Follow blog AlongMisuari

    AM nak ajak join GA
    Giveaway Disember 2015 Cash RM500

    Berminat menjana RM2400 sehari??? KLIK SINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama :) gud luck!
    http://ahlamsjourney.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

    ReplyDelete

Ping Busuk

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to mamakhalisshoppe Design with love by CikBulat